RU

EN

Moliūgo diena mokykloje-darželyje

Kaip ir kiekvienais metais,  paskutinę dieną prieš mokinių atostogas,  mokykloje  buvo organizuojama integruotų veiklų diena – „Diena be rūpesčių“. Šiais metais  šią dieną paskyrėme  Moliūgui – mokykloje vyko Moliūgo šventė.

Jau visą savaitę prieš atostogas mokiniai su tėveliais puošė mokyklos erdves gražiausiai išpjaustytais, išdekoruotais, papuoštais  moliūgais.  Ir tėveliai, ir vaikai į šią veiklą įsitraukė gausiai – moliūgais papuošė  ne tik  mokyklos kiemą, bet ir koridorių, palanges, mokyklos salę.

Penktadienį, dieną be rūpesčių, pradėjome  kaukių paradu, skirtu Helovinui. Ir čia neišsivertėme be tėvelių pagalbos – prizais už kaukes buvo apdovanotas visas būrys mokinių – Deividas T. Emilija, Ugnė, Karina, Austėja B, Denis, Andrėja, Rugilė, Karilė, Dominykas, Dovydas, Goda, Urtė Domantas.

Po kaukių parado visi skubėjome į Pyragų mugę. Nuo pyragų, keksiukų, sausainukų stalai lūžo, o mamų darbštumu ir išradingumu negalėjome atsistebėti!

Prisiragavę ir prisismaližiavę saldumynų užsiėmėme kitokiomis veiklomis – žiūrėjome filmus, darėme įvairias užduotis. Dieną pabaigėme šokių pamokomis.

Už išpuoštą mokyklos kiemą, už skanius pyragus ir išradingas kaukes dėkojame tėveliams ir džiaugiamės Jūsų aktyviu bendradarbiavimu!

 

Mokytoja Aušra Šliužienė