RU

EN

Lik sveika, mokykla!

Pasak Justino Marcinkevičiaus „Visada žemėje per mažai gerų žodžių – meilės, tiesos ir dėkingumo žodžių. Mes dažnai taip ir išsiskiriame, nepasakę jų vienas kitam, nusinešame, užgniaužę juos savo širdyse“.

Atsisveikindami su mokykla ketvirtokai kalbėjo ir nuoširdžiai dėkojo:

– Pirmiausia mus globojo darželio auklėtojos Marytė, Janina, Virginija, Vilija, Laura.  Už įdomius projektus, renginius, išvykas, dienas be rūpesčių  ir ypač skanią mokslo sriubą dėkojame – mokytojoms Rūtai, Kristinai, Aušrai, Akvilei, Laurai ir sveikatos specialistui Arvydui. Už pagalbą dėkojame logopedėms Jurgitai ir Kamilei, psichologei Miglei – jūsų gėlytės mums labai padėjo.  Pamilti šokį padėjo mokytoja Natalija, tikėjimo paslaptis pažinti – mokytoja Gražina, mokytojai Daivai dėkojame už tai, kad pramokome kalbėti angliškai, o tai mums tikrai pravers gyvenime. OS treneriui Nerijui, išgarsinusiam mūsų „Vaikystės dvarą“ visoje Lietuvoje. Mokytoja Renata, dėkojame jums už gražias dainas, ir už tai, kad visiems pagaliau pavyko pataikyt į natą. Ačiū pavaduotojai Jūratei už pasitikėjimą, šilumą ir kantrybę. Džiaugiamės, kad esate kartu su mumis. Direktorei dėkojame už atnaujintą mokyklą ir už viską ką dėl mūsų padarėte… skambutis, šachmatai, išmani lenta, planšetės, išmanieji kubai, sėdmaišiai, lauko klasė, erdvi sporto salė, ….viską būtų sunku išvardyti. Miela Arina, ačiū už įskiepytą meilę knygai – mūsų ištikimiausiam draugui. Už galimybę kaišyti Lietuvos trispalvę, auginti ąžuolą ir daugybę kitų labai prasmingų ir įdomių veiklų. Jūsų begalinis nuoširdumas mus vėl ir vėl kviečia grįžti į biblioteką. Pačius gražiausius žodžius tariame visiems, kurių rūpestis ir globa mus lydėjo šitiek metų. Neradome šiltesnio ir švelnesnio padėkos žodžio už kukliai paprastą AČIŪ.

Mieli tėveliai, ačiū, kad nuo pat pirmų dienų įsitraukėte  į šaunią mokinių-tėvų-mokytojų komandą. Ačiū Jums už bendradarbiavimą, pastangas ir supratimą! Pratęsdama mokinių išsakytas padėkas, kolegoms noriu nuoširdžiai padėkoti už palaikymą, paskatinimą, pagalbą, įtraukimą į bendrus projektus – tiesiog už bendradarbiavimą.

Mieli, ketvirtokai, linkiu surasti savąjį SĖKMĖS kelią, juo eiti ir pasiekti viską, ką norite pasiekti šiandien, rytoj, kiekvieną dieną… O aš tikiuosi, kad išsipildys Lėjos  palinkėjimas dar daug metų mokyti tik gerus ir laimingus vaikus.

Ketvirtokai ir mokytoja Birutė Pilvelienė